Marlynmage випустив перше демо

Днями блек-метал проєкт Marlynmage видав своє дебютне демо "Чорний Слиз в Утробах Тьми".

Marlynmage почав працювати над музикою наприкінці зими 2021 року. Цей альбом виконавець видав у форматі демо й хоче залишити його саме таким.

"Я часто видаляв тексти і записи інструменталів та робив все заново. Чесно кажучи, вийшло так, як мені подобається, і те, що я б сам слухав, але, думаю, ще є куди розвиватись і можна б ще краще", – ділиться музикант із Неформатом.

Назва музичної роботи описує психологічний стан героя альбому, в якому зашифрована й частина самого виконавця. Також п’ять слів описують внутрішній світ героя – відчуття чорного слизу в його організмі так само, як і в утробі пітьми:

"Альбом розвивається навколо сцени покинутого замку в лісі, в гірській місцевості, де вигаданий персонаж живе нічним життям та займається окультизмом і робить обряди. Під час цього йому не дають спокою його психологічні проблеми, його вигнанство і ненависть до інших. Персонаж хоч і вигаданий, але в ньому є я".

Обкладинку для альбому Marlynmage стилізував сам, а основу для неї склала світлина Богдана Кохановського, на якій якраз зафіксовано розвалини будинку.

Marlynmage – блек метал/постблек проєкт музиканта із Рівного. Наразі його дискографію становить дебютне демо "Чорний Слиз в Утробах Тьми".

Marlynmage в мережі:

https://www.instagram.com/marlynnmage/

Фото обкладинки – Instagram виконавця